Via Apotheek Sempels kan u alle voorschriftplichtige geneesmiddelen voor uw dieren verkrijgen. Tip: vergeet uw hond en kat niet 4 x per jaar te ontwormen.

FRONTLINE PET CARE

Frontline Pet Care is een gloednieuw productgamma om uw huisdieren te verzorgen. Wij vinden het verzorgen van uw huisdieren essentieel voor hun gezondheid en uw gezin. Ontdek snel het volledige Frontline Pet Care gamma en kom meer te weten. Dit zijn geen antiparasitaire producten.

Net als landbouwers, dierenartsen en baasjes hun dieren met de beste zorgen omringen, zo bekommeren wij ons om hun gezondheid met innovatieve behandelingen en oplossingen. Een verantwoordelijke relatie tussen mensen, gezelschaps- en landbouwdieren betekent eveneens zorgen voor hun gezondheid en welzijn. Apotheek Sempels adviseert u hierin.

Dieren spelen een steeds belangrijkere rol in ons leven. Omdat mensen en dieren dicht op elkaar leven, is het meer dan ooit noodzakelijk dat ziektekiemen niet kunnen worden overgebracht op mensen. Bayer diergeneesmiddelen nemen al sinds 1919 een leiderspositie in het onderzoek en de ontwikkeling van producten die de gezondheid van dieren verbeteren en plagen bestrijden. Continu worden er nieuwe, betere producten en verbeterde toedieningsvormen ontwikkeld voor het welzijn van de dieren rondom ons.
Honden en katten zijn de beste vrienden van de mens en hun rol als metgezel wordt steeds belangrijker. Deze hechte band gezond houden, is niet alleen onze plicht tegenover de dieren, maar beschermt ons ook tegen de overbrenging van ziektekiemen. Dierenliefhebbers verwachten steeds vaker dezelfde kwaliteit van gezondheidszorg voor hun viervoetige vrienden als voor henzelf. Aan de gezondheid en medische verzorging van dieren worden steeds hogere eisen gesteld.
Gezonde dieren nemen in ons dagelijks leven een belangrijke plaats in en zijn van fundamenteel belang voor de wereldwijde volksgezondheid. Naarmate de wereldbevolking groeit, groeit ook de vraag naar veilige en kwalitatief hoogwaardige dierlijke eiwitten zoals melk, eieren, vlees en vis.

Van essentieel belang in dit verband zijn goede en duurzame landbouwpraktijken alsook diergeneesmiddelen voor de preventie van ziekten, de behandeling van zieke dieren en de controle van ziekte-uitbraken.

Daarom reikt Bayer dierenartsen en veehouders vernieuwende geneesmiddelen en oplossingen aan die bijdragen aan de levenskwaliteit, de gezondheid en het welzijn van landbouwdieren in alle delen van de wereld.

De kernactiviteiten betreffen de behandeling en preventie van parasieten en infecties, farmacologie en hygiëne op boerderijen. Ook werken we continu aan nieuwe en innovatieve behandelingen om van de wereld een betere plek te maken voor mens en dier.
TOP